O servisu

Zahtjevi savremenog poslovanja nameću potrebu za opremom na koju se možete u potpunosti osloniti, uz minimalno vrijeme čekanja na servisnog provajdera u slučaju zastoja ili kvara. Imajući ovo na umu, naše servisno odjeljenje smo organizovali da se na svaki primljeni poziv trenutno reaguje, a kod naših korisnika polazimo u najkraćem vremenskom roku – odmah.

Servis preduzeća ALF-OM broji 40 sertifikovanih servisera, koji posjeduju vrhunsko znanje iz oblasti savremenog održavanja računarske i printing opreme. Stalno usavršavanje, redovne obuke, predanost poslu i maksimalna posvećenost našim korisnicima, svrstava naše servisere u red najboljih u regionu.

Vozni park od 30 vozila, servisni odjeli u Banja Luci i Sarajevu, kao i dežurne ekipe u gradovima širom BiH, omogućuje nam ostvarenje jednog od osnovnih zahtjeva koji nam postavljaju naši korisnici, a to je brza reakcija na primljeni poziv i što brže otklanjanje kvara.

O servisu

Kvalitet našeg poslovanja je komponenta koju stalno unapređujemo. Ovo postižemo redovnim obukama servisnog kadra koje organizuju naši dobavljači širom svijeta. Takođe, naš servis i preduzeće ALF-OM posluju pod sistemima ISO 9001:2000, ISO 27001, ISO 20000 što nam omogućava stalnu fokusiranost na kvalitet i maksimalno zadovoljstvo naših korisnika.

Dokaz kvaliteta i prihvatljive cijene naših usluga su 1.200 stalnih korisnika, 3.000 iznajmljenih uređaja i više od 25.000 intervencija godišnje. Pored domaćeg tržišta koje nam svaki dan poklanja svoje povjerenje, dokaz našeg kvaliteta su i multinacionalne kompanije koje su nas učinile svojim servisnim provajderima kao što su: Toshiba, Brother, Kern, Canon, Xerox, HP, Brother, Microsoft, CP Bourg, Franco Type i dr.